Nominated National Security Advisor Jake Sullivan participates as US President-elect Joe Biden speaks during a cabinet announcement event in Wilmington, Delaware, on November 24, 2020. - US President-elect Joe Biden introduced November 24, 2020 a seasoned national security team he said was prepared to resume US leadership of the world after the departure of President Donald Trump. "It's a team that will keep our country and our people safe and secure," Biden said, introducing his picks for secretary of state, national security advisor, intelligence chief, and other key cabinet jobs"It's a team that reflects the fact that America is back. Ready to lead the world, not retreat from it," Biden said. (Photo by CHANDAN KHANNA / AFP)

(فيديو) سوليفان: مثير للغضب أن يكون هناك أشخاص ينهبون القوافل القادمة من الأردن المتجهة إلى غزة

عروبة الإخباري –

قال مستشار الأمن القومي جيك سوليفان: “إنه لأمر مثير للغضب أن يكون هناك أشخاص يهاجمون وينهبون هذه القوافل القادمة من الأردن والمتجهة إلى غزة لإيصال المساعدات الإنسانية.

نحن نقيم الأدوات التي لدينا للرد ونعرب عن قلقنا على أعلى المستويات لدى الحكومة الإسرائيلية…هذا سلوك غير مقبول تماما.”

https://x.com/USEmbassyJordan/status/1790385317515534590

 

 

 

شاهد أيضاً

جلالة الملك يغادر إلى باريس في زيارة عمل تتبعها زيارة خاصة

غادر جلالة الملك عبدالله الثاني أرض الوطن، اليوم الاثنين، في زيارة عمل إلى باريس، تتبعها …